Ga naar de hoofdinhoud Overslaan en naar de voettekst gaan

Werkdruk te hoog? Personeelstekort? Hier is de oplossing voor een efficiëntere werkdag!🚀

Terug naar de blog

Giel Boes

Wil jij jouw tijd beter benutten, je focus maximaliseren en meer grip krijgen op je werkdag? Stel je voor: je werkdag vol energie en voldoening afronden, zonder stress en met meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn. Dat kan! Meld je nu kosteloos aan voor de exclusieve lezing van een van onze sprekers Giel Boes: ‘Haal alles uit je dag!’.

Waarom deze lezing? Tijd is ons kostbaarste bezit, maar het is ook een van de grootste uitdagingen in het bedrijfsleven. Hoe kun je meer rendement uit je dag halen en jouw productiviteit verhogen? Giel Boes, expert in time- en lifehacken, deelt tijdens deze lezing zijn unieke aanpak en tips die je direct kunt toepassen. Verwacht een inspirerende sessie met een gezonde dosis humor en praktische handvatten voor meer resultaat, impact en werkplezier.

Programma Hoogtepunten:

  • Exclusieve boekpresentatie: Giel introduceert zijn nieuwste boek ‘In 10 stappen elke middag vrij’. Ontdek hoe jij je middagen vrij kunt houden voor andere belangrijke zaken.

  • Win unieke prijzen! 🎁 Deel bij je aanmelding hoe jij alles uit je dag haalt en maak kans op leuke prijzen, waaronder een gesigneerd boek en een ‘Bosje Bomen’.

Programmaoverzicht:
📅 Datum: Donderdag 24 oktober (tijd?)
📍 Locatie: WTC Utrecht, 3e verdieping (JP Bar & Restaurant)

16:00 - Ontvangst met koffie/thee
16:30 - Lezing en boekpresentatie 'Haal alles uit je dag!'
17:30 - Netwerkborrel

Waarom dit interessant is voor jouw bedrijf: Giel heeft jarenlange ervaring in het werken met topbedrijven zoals ASML, Binnenlandse Zaken en NXP. Zijn aanpak is bewezen effectief en levert niet alleen meer productiviteit op, maar zorgt ook voor meer werkgeluk bij jou en je team. Na deze sessie weet jij hoe je je tijd effectiever indeelt, met meer energie je dag afsluit en, wie weet, zelfs je middagen vrij houdt!

Impact maken? Voor iedere deelnemer wordt een boom geplant en één vierkante meter tropenbos beschermd. Zo maak je niet alleen persoonlijk, maar ook direct impact op het milieu. 🌳

Schrijf je nu in! Wacht niet te lang! Het aantal plaatsen is beperkt en deelname is gratis. Meld je hier aan en verzeker jezelf van een plek bij dit event.

Met vriendelijke groet,

Team WTC Utrecht & Sprekersbureau Athenas