Ga naar de hoofdinhoud Overslaan en naar de voettekst gaan

Vind de meest inspirerende sprekers voor jouw volgende evenement

Vraag vrijblijvend info aan over een spreker of onderwerp voor jouw volgende evenement

  • Lezingen binnen elk budget
    Honderden gerenommeerde sprekers en dagvoorzitters met overzichtelijke tarieven.
  • Professionele ondersteuning
    Bereik wat je wilt met jouw evenement. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.
  • Wij reageren snel op je verzoek
    Onze professionele consultants staan klaar om je te begeleiden bij jouw aanvraag.
Vind hier de inspiratie

Aanbevolen sprekers en dagvoorzitters

  • Chatilla van Grinsven

    Presentatrice, voormalig professioneel basketbalster, motiverend spreker en bedenker van de Superhero-Formule, waarmee je jouw unieke talenten kunt ontdekken, unlocken en verder ontwikkelen.

  • Fernando Halman

    Fernando Halman is dé positieve krachtbron in media, muziek en maatschappij. Hij inspireert, motiveert en laat een blijvende indruk achter.

  • Anouk Hoogendijk

    Voormalig profvoetbalster en spreker die unieke inzichten biedt over teamwork, leiderschap en doorzettingsvermogen.

  • Mark Tigchelaar

    Psycholoog, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker. Interactieve lezingen, vol inspiratie en nieuwe inzichten.

  • Pernille La Lau

    Ervaren media-expert en spreker die bedrijven helpt met authentiek leiderschap en het stimuleren van werkplezier.

  • Ayca Szapora

    Neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Legt op gepassioneerde wijze de brug tussen wetenschap en praktische toepassing.
  • Erik Scherder

    Neuropsycholoog en veelgevraagd spreker. Het bijwonen van zijn lezing over het brein, muziek en beweging is een unieke ervaring.
  • Jos Ahlers

    Spreker Jos Ahlers geeft lezingen over sociaal gedrag en generaties, maatschappelijke ontwikkelingen en de snelle technologische vooruitgang.

  • Joseph Oubelkas

    Bestsellerauteur, motivatiecoach, IT-ingenieur en bijna vijf jaar onschuldig in een Marokkaanse cel. Leer omgaan met tegenslagen.

  • Suzan Kuijsten

    In haar lezingen vol met grappige anekdotes en verrassende inzichten brengt Suzan Kuijsten het onderwerp stress tot leven.

  • Marit van Bohemen

    Presentatrice & actrice die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Mark Tuitert

    Olympisch kampioen en stoïcijns denker. Verbindt topsportinzichten met praktische filosofie voor veerkracht, groei en impact.

  • Hélène Hendriks

    Presentatrice en dagvoorzitter die een ongeëvenaarde dosis charisma en energie brengt naar elk evenement.

  • Daan Jensen

    Auteur, spreker en succesvol tenniscoach. Reset je mindset, krijg hernieuwde energie en bereik meer dan je ooit had durven dromen.

  • Chris Lukkassen

    De nieuwe generatie dagvoorzitters.
  • Paul Smit

    Cabaretier, auteur, ervaren spreker. Lezingen met een unieke combinatie van humor en inhoud over effectieve organisatieverandering. Kickstart positieve verandering.

  • Carmen van de Beek

    Verbinder en impactmaker op het gebied van generaties.

  • Tamara Markus

    Dagvoorzitter en presentatrice die mensen op hun gemak stelt en zorgt voor verbinding op jouw evenement.

  • Andries Tunru

    Cabaretier en improvisatie-acteur Andries Tunru is een van de meestgevraagde afsluiters van congressen en evenementen.

  • Maria Genova

    Helpt organisaties en particulieren met toegankelijke lezingen over privacy en digitale veiligheid.
  • Fabio D'Agata

    Expert in lichaamsbeweging en hoe het de persoonlijke groei kan bevorderen in het dagelijkse leven.

  • Anouschka Laheij

    Psycholoog en politicoloog. Als dagvoorzitter brengt ze haar expertise en energieke uitstraling om het maatschappelijk dialoog te faciliteren.

  • Eva Brouwer

    Oprichter van 'Pak je Podium', senior presentatietrainer, expert in online overtuigen en storytelling, auteur en veelgevraagd dagvoorzitter.
  • Amin Asad

    Docent van het Jaar, spreker en auteur. Inspireert met authentieke verhalen over verbinding, weerbaarheid en kansengelijkheid.

  • Laura Bas

    Changemaker, Spreker, Dagvoorzitter en Expert op het gebied van Generatie Z.
  • Urgert & van Deudekom

    Niet één, maar twee veelzijdige cabaretiers. Wetenschappelijk onderbouwde shows voor een zakelijk publiek die een diepe indruk achterlaten.
  • Iris Gündel

    Gerenommeerd expert in intergenerationeel samenwerken, met een focus op innovatieve werkrelaties, presentator van het programma Generatiekracht op YourSafe Radio en oprichter van de baanbrekende Prediation® Business Academy.

Lees wat onze klanten zeggen over onze sprekers en dagvoorzitters

Athenas vertegenwoordigt honderden topsprekers en dagvoorzitters in Nederland. Dankzij jarenlange samenwerking met onze sprekers en dagvoorzitters weten we iedere klant tevreden te stellen met een inhoudelijke match voor elk evenement. We bieden sprekers en lezingen aan over meer dan 250 onderwerpen. Van stress tot politiek en van leiderschap tot generaties – wij hebben de ideale spreker voor jouw evenement.

5 van 5

Een goed contact en goede afhandeling.

Athenas

5 van 5

Er werd adequaat gereageerd op onze vragen

Athenas

5 van 5

Snelle reactie en goed meedenken met de klant

Athenas

5 van 5

Wat een fantastisch verhaal en wat een energie zat er in de zaal. In een woord: geweldig!

Athenas

5 van 5

Enthousiaste reacties vanuit het publiek, interessant verhaal en aangepast op de doelgroep (voorbeelden voor het bedrijfsleven). Jos wist het publiek een uur lang blijvend te boeien, hoewel het geen interactieve lezing was, dus dat geeft aan dat het met zijn presentatievaardigheden goed zit!

Athenas

5 van 5

Sprankelend, recht voor haar raap. Maria gaat discussie niet uit de weg en ze is zeer scherp.

Athenas

5 van 5

Zeer deskundig en weet een publiek heel goed te boeien.

Athenas

5 van 5

We zijn zeer tevreden over de lezing van Daan Jensen over werkgeluk. Een lezing met een boodschap, humor en goed ondersteund door aansprekend beeldmateriaal.

Athenas

5 van 5

Het was eigenlijk één groot feest. Om mensen aan het einde van de dag nog een uur weten te boeien, heel erg knap! En wat een energie heeft Erik, hij weet iedereen in beweging te krijgen.

Athenas

5 van 5

Wouter heeft de gave om met mededogen direct en eerlijk te zijn. Daarmee is het bij hem veilig en fijn om te leren. Zeker omdat zijn interventies altijd gelardeerd zijn met zelfspot en humor. Altijd een feest om met hem samen te werken

Athenas

5 van 5

Daan Jensen heeft een duidelijk boodschap. Omdat hij tijdens het verhaal kapstokken gebruikt, is het goed te onthouden. Medewerkers vonden het verhaal inspirerend. Ze kunnen zijn inzichten toepassen in de eigen werkpraktijk. Er zit voldoende afwisseling in de presentatie. Daan Jensen weet de aandacht vast te houden.

Athenas

5 van 5

Inspirerend en aansprekend verhaal. Daan checkt regelmatig in bij het publiek en zorgt voor een gemakkelijke en ontspannen sfeer.

Athenas

5 van 5

Het was een schot in de roos. Op een ludieke manier heeft hij ons meegenomen in zijn gedachtengoed over 'reset je minste'. Het is toepasbaar in vele situaties, in je eigen leven, als leidinggevende, maar ook zeker als docent. Ik heb na afloop veel enthousiaste reacties gehoord.

Athenas

Beoordeeld 5.00/5 gebaseerd op 13 klantbeoordelingen

Athenas

Populaire onderwerpen

  • Kunstmatige Intelligentie

    Kunstmatige intelligentie (AI) transformeert de manier waarop we leven en werken. Van geautomatiseerde processen tot gepersonaliseerde klantervaringen, AI biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven om te innoveren en efficiënter te opereren. Onze sprekers over kunstmatige intelligentie bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om de kracht van AI te benutten en jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

  • Generaties

    De hedendaagse werkplek is een smeltkroes van verschillende generaties, elk met hun eigen waarden, werkstijlen en verwachtingen. Het begrijpen en benutten van deze generatiediversiteit is essentieel voor het bevorderen van samenwerking en het optimaliseren van bedrijfsresultaten. Onze sprekers over generaties bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om verschillende generaties beter te laten navigeren op de werkvloer.
  • Digitale Transformatie

    In het huidige digitale tijdperk is digitale transformatie een cruciale stap voor organisaties die willen groeien en concurreren. Het omarmen van technologieën en digitale processen kan een organisatie helpen efficiënter te werken, klanttevredenheid te verhogen en nieuwe marktkansen te benutten. Onze sprekers over digitale transformatie bieden diepgaand inzicht in de processen, strategieën en voordelen van digitale transformatie. Ze delen praktische adviezen en best practices om je organisatie succesvol door de digitale transformatie te leiden.
  • Diversiteit

    Diversiteit en inclusie zijn essentiële pijlers voor het creëren van een dynamische, innovatieve en rechtvaardige werkomgeving. Onze sprekers over diversiteit en inclusie bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om een cultuur te bevorderen waarin iedereen zich welkom voelt en bijdraagt aan het succes van uw organisatie.
  • Klimaat

    Het klimaat is een onderwerp dat ons allemaal raakt. De gevolgen van klimaatverandering zijn wereldwijd voelbaar en vereisen dringende aandacht en actie. Onze sprekers over klimaat bieden diepgaande inzichten en praktische adviezen over hoe we een duurzame toekomst kunnen bevorderen. Ze belichten de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, trends in milieubeleid, en de cruciale rol van individuen en organisaties in de strijd tegen klimaatverandering.

  • Veerkracht

    Veerkracht is het vermogen om effectief om te gaan met stress, tegenslagen en veranderingen. In een snel veranderende wereld is veerkracht een essentiële eigenschap voor zowel individuen als organisaties. Onze sprekers over veerkracht bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om veerkracht te ontwikkelen en te versterken, waardoor jij en je team beter voorbereid zijn op de uitdagingen van de moderne werkplek.

  • Leiderschap

    Goed leiderschap is de drijvende kracht achter het succes van elke organisatie. Effectieve leiders inspireren, motiveren en begeleiden hun teams naar buitengewone prestaties en innovatie. Onze lezingen over leiderschap bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om jouw leiderschapsvaardigheden te versterken en een positieve impact te hebben op jouw organisatie.

  • Stress

    Stress is een veelvoorkomend probleem in de moderne werkomgeving en kan aanzienlijke gevolgen hebben voor de gezondheid en productiviteit van medewerkers. Het is essentieel om effectieve strategieën te ontwikkelen om stress te beheersen en een gezonde werkcultuur te bevorderen. Onze lezingen over stress bieden diepgaande inzichten en praktische tips om stress te verminderen en welzijn te verbeteren binnen jouw organisatie.

  • Communicatie

    Effectieve communicatie is de ruggengraat van elke succesvolle organisatie. Het vormt de basis voor een sterke samenwerking tussen collega's, bevordert een positieve werksfeer en zorgt voor tevreden klanten. Onze lezingen over communicatie bieden waardevolle inzichten en praktische strategieën om de communicatie binnen jouw organisatie te verbeteren, zowel intern met medewerkers als extern met klanten.

  • Motivatie

    Motivatie is de brandstof die ons in beweging houdt, ons helpt om doelen te bereiken en ons door uitdagingen heen loodst. Het speelt een cruciale rol in zowel ons professionele als persoonlijke leven. Onze sprekers over motivatie bieden waardevolle inzichten en praktische strategieën om je innerlijke drive te versterken en te onderhouden, zodat je met meer energie en vastberadenheid kunt werken aan je doelen.
  • Duurzaamheid

    Duurzaamheid is niet langer slechts een trend, maar een noodzakelijke pijler voor organisatorische verantwoordelijkheid en toekomstbestendigheid. Onze sprekers over duurzaamheid bieden inspirerende inzichten en praktische strategieën om duurzame principes te integreren in uw bedrijfsstrategieën en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • Teambuilding

    Teambuilding is essentieel voor het creëren van een effectieve en harmonieuze werkplek. Het draait om het versterken van de banden tussen teamleden, het bevorderen van samenwerking en het opbouwen van vertrouwen. Onze sprekers over teambuilding bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om jouw team te versterken en gezamenlijke doelen te bereiken.

  • Sport

    Sport spreekt tot de verbeelding en biedt een rijke bron van inspiratie en inzichten. Onze sportsprekers, afkomstig uit diverse takken van sport, delen hun unieke ervaringen en wijsheden om jouw publiek te motiveren en te inspireren. Of het nu gaat om de veerkracht van een topatleet, de strategieën van een succesvolle coach, of de impact van sport op persoonlijke ontwikkeling, onze sprekers brengen waardevolle lessen en verhalen die verder reiken dan de sportarena.

  • Brein

    Het menselijk brein is een fascinerend orgaan dat ons gedrag, onze emoties en onze prestaties bepaalt. Het begrijpen van de werking van het brein kan organisaties helpen om de effectiviteit, creativiteit en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren. Onze sprekers over het brein bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om het volledige potentieel van het brein te benutten in de werkomgeving.
  • Cyber Security

    In de digitale wereld van vandaag is cybersecurity een essentiële pijler voor jouw organisatie. Het beschermen van gevoelige gegevens en het waarborgen van veilige digitale interacties zijn cruciaal om het vertrouwen van je klanten te behouden en de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen. Onze lezingen over cybersecurity bieden jou diepgaande inzichten en praktische strategieën om jouw organisatie te beschermen tegen digitale dreigingen.

  • Werkgeluk

    Werkgeluk is een essentieel aspect van een gezonde en productieve werkomgeving. Het gaat om jouw welzijn en tevredenheid, wat direct invloed heeft op je prestaties, betrokkenheid en het succes van je organisatie. Onze lezingen over werkgeluk bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om een cultuur van welzijn en voldoening te bevorderen binnen jouw organisatie.

Ervaren verandermanagement-expert die uw organisatie met humor, authenticiteit en diepgaande inzichten begeleidt naar duurzame groei en succes.

Transformeer uw bedrijfscultuur met een frisse kijk op verandermanagement

Trending!

Arno Folkerts

OFFLOAD

In een tijd waarin teams overladen worden met werk en prioriteiten steeds moeilijker worden, biedt de online keynote “Offload” van Frans van Loef een broodnodige oplossing. Deze inspirerende sessie

Nieuwe Lezing

Frans van Loef

Expert in vereenvoudigen van bedrijfsprocessen. Ervaring in management, sales, productie en kwaliteit.

Van complexiteit naar helderheid: Wiko’s aanpak

Nieuwe Spreker

Wiko

Het belang van veerkracht

Veerkracht is het vermogen om effectief om te gaan met stress, tegenslagen en veranderingen. In een snel veranderende wereld is veerkracht een essentiële eigenschap voor zowel individuen als organisaties. Onze sprekers over veerkracht bieden diepgaande inzichten en praktische strategieën om veerkracht te ontwikkelen en te versterken, waardoor jij en je team beter voorbereid zijn op de uitdagingen van de moderne werkplek.

Populair onderwerp

Veerkracht

Dit is waarom wij iedereen een externe spreker aanraden

Redenen voor In-Company Bijeenkomsten Er zijn diverse redenen waarom bedrijven kiezen voor het organiseren van in-company bijeenkomsten. Dit kan een cadeautje voor medewerkers zijn, een ma

Nieuw blogbericht!

Erik Scherder

Voel de sfeer

"Ik laat zien wat bewegen en muziek met elkaar hebben in het brein"

Vind de perfecte sprekers en dagvoorzitters voor ieder type evenement bij Athenas

De missie van Athenas is om jou en jouw organisatie te ondersteunen bij het vinden van de juiste sprekers, dagvoorzitters en entertainers. Met onze uitgebreide ervaring in het organiseren van diverse soorten evenementen, helpen we je om de beste spreker te selecteren die aansluit bij jouw wensen, ongeacht het aantal deelnemers.

Of je nu een kleinschalig seminar of een grootschalige conferentie organiseert, wij staan klaar om je te voorzien van de beste sprekers en dagvoorzitters. Onze sprekers en dagvoorzitters zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en hun vermogen om het publiek te inspireren en te boeien. Zij passen perfect bij de doelstellingen van jouw evenement. Athenas hanteert volledige transparantie over de kosten, zodat je met een gerust hart je evenement kunt plannen. Ons team reageert snel en efficiënt op jouw verzoeken om je te voorzien van alle benodigde informatie.

Naast het selecteren van de ideale spreker of dagvoorzitter, adviseren we je ook over de opzet van je evenement om ervoor te zorgen dat elke lezing maximale impact heeft. We begeleiden je van de planningsfase tot de uitvoering en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Met Athenas profiteer je van ons uitgebreide netwerk van sprekers en dagvoorzitters, evenals onze jarenlange ervaring in evenementenorganisatie. Wij zetten ons in om jou service van de hoogste kwaliteit te bieden, aangepast aan jouw specifieke behoeften en budget. Vertrouw op ons om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken die een blijvende indruk zal achterlaten op het publiek.

Waarom een lezing boeken voor jouw evenement?

Onze jarenlange ervaring als sprekersbureau heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in wat een lezing voor een bedrijf kan betekenen. Een lezing kan medewerkers motiveren, hun kennis over een specifiek onderwerp verdiepen en hen verenigen rond een gemeenschappelijk doel en gedeelde waarden.

Bij Athenas is het onze missie om van elk evenement een succes te maken. Wij bieden een kwaliteitsservice, aangepast aan jouw behoeften en budget. Vertrouw op ons om een gedenkwaardig evenement te creëren dat medewerkers inspireert en motiveert.

Gebruik onze website om je volgende evenement te organiseren. Zoek sprekers op onderwerp of naam en vind eenvoudig de expert die inhoudelijk bij het thema van jouw evenement past. Ons platform biedt snelle toegang tot een breed scala aan sprekers en thema's.

Onze consultants staan klaar om met je mee te denken, advies te geven en de beste service te garanderen. Wij beantwoorden al je vragen, bieden gepersonaliseerde aanbevelingen en ondersteunen je bij elke stap om van elk evenement een succes te maken.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe kan ik een spreker en/of dagvoorzitter boeken?

Begin met het indienen van een aanvraag waarin je ons zoveel mogelijk details over het evenement verstrekt, inclusief de doelstelling, het type publiek, het budget, het thema en het type spreker en/of dagvoorzitter dat je zoekt. Vervolgens zullen wij sprekers en/of dagvoorzitters aanbevelen die aan jouw criteria en budget voldoen. Zodra je een voorselectie van je favoriete sprekers en/of dagvoorzitters hebt gemaakt, zullen wij hun beschikbaarheid en interesse verifiëren. Nadat je een spreker en/of dagvoorzitter hebt gekozen, sturen wij een opdrachtbevestiging om de afspraken te finaliseren.

Kan ik sprekers of dagvoorzitter boeken die niet op de website staan?

Absoluut. Wij hebben toegang tot een groot netwerk van sprekers en dagvoorzitters over de hele wereld. Zelfs als een spreker of dagvoorzitter exclusief bij een ander bureau staat vermeld, kunnen we vaak een co-brokerage overeenkomst regelen, zodat de kosten voor jouw organisatie hetzelfde blijven. Er zijn enkele sprekers en dagvoorzitters die geen co-brokerage doen, en in die gevallen laten we je dit weten en geven we aan hoe je hen direct kunt contacteren.

Bieden jullie ondersteuning na het boeken van een spreker en/of dagvoorzitter?

Ja, we zorgen ervoor dat je de juiste spreker en/of dagvoorzitter hebt gekozen en dat hij of zij volledig is voorbereid op het evenement. Voor jouw evenement voorzien we je van promotiemateriaal, bijgewerkte sprekersprofielen en technische vereisten. We leveren ook een goedgekeurde introductie voor het evenement en coördineren de reis en het verblijf van de spreker. Bovendien kunnen we helpen bij het verkrijgen van kortingen op boeken die de spreker mogelijk heeft.

Welke extra kosten kan ik naast de prijs van de spreker of dagvoorzitter verwachten?

Voor de standaarduitgaven ben jij verantwoordelijk. Dit kan de reis van de spreker van zijn of haar locatie naar het evenement omvatten (eerste klas voor lange afstanden, business class voor korte afstanden, kilometervergoeding of een professionele autodienst), evenals accommodatie en maaltijden indien nodig. Als er een visum vereist is, komen deze kosten ook voor jouw rekening.

Wat gebeurt er als de spreker of dagvoorzitter vanwege een noodgeval moet annuleren?

In het zeldzame geval dat een spreker of dagvoorzitter vanwege een noodgeval moet annuleren, doen wij ons best om een geschikte vervanger te vinden. Als een vervangende spreker of dagvoorzitter niet acceptabel is, zorgen wij ervoor dat jouw organisatie volledig wordt terugbetaald. Om jouw evenement te beschermen, vooral als het sterk afhankelijk is van de aanwezigheid van de spreker, raden wij je aan om een evenementenverzekering af te sluiten.

Waarom kiezen voor Athenas voor het boeken van sprekers of dagvoorzitters?

Er zijn veel redenen om voor ons te kiezen. Wij zijn een van de grootste internationale sprekersbureaus en onderzoeken continu toekomstige trends om je de meest creatieve en innovatieve ideeën te bieden. Onze sprekers en dagvoorzitters worden zorgvuldig geselecteerd, zodat je gegarandeerd de beste inhoudelijke match voor jouw evenement krijgt. We hebben een grondige kennis van de markt en helpen je bij het onderhandelen van de beste tarieven. We begeleiden je bij elke stap van het proces, van selectie tot voorbereiding en logistiek.

Vraag vrijblijvend info aan over een spreker of onderwerp voor jouw volgende evenement

Hulp nodig?

Telefoon: 030 8080 884

E-mail: contact@athenas.nl