Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Maak leren in de zorg boeiend en efficiënt

Spreker Miriam Boer

Miriam Boer

Zorgeducatie-expert met focus op effectieve, leuke en praktische leerstrategieën voor directe toepassing.

Tarieven en beschikbaarheid
Miriam Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Miriam

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe kunnen zorgorganisaties hun leer- en ontwikkelingsprocessen verbeteren om beter in te spelen op de uitdagingen van vandaag? Spreker Miriam Boer biedt innovatieve oplossingen door leren leuker, effectiever en efficiënter te maken. Met haar achtergrond als bedrijfskundige, onderwijskundige en manager bij het Antoni van Leeuwenhoek, brengt ze een schat aan ervaring en unieke inzichten die deelnemers direct kunnen toepassen. Haar interactieve en enthousiaste benadering zorgt ervoor dat elke sessie niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend is.

Een lezing van Miriam Boer biedt:

  • Praktische en direct toepasbare strategieën voor effectief leren en ontwikkelen op de werkvloer, waardoor zorgteams beter presteren
  • Innovatieve inzichten en methoden om zorgprofessionals gemotiveerd en betrokken te houden, zelfs in tijden van hoge werkdruk en schaarste
  • Specifieke tools en technieken om generatieleren in de zorg te verbeteren, waardoor je beter inspeelt op de unieke behoeften van Generatie Y en Z

Innovatieve leerstrategieën voor de zorgsector

Miriam Boer is een bevlogen expert op het gebied van zorgeducatie, met een diepe passie voor het verbeteren van leren en ontwikkelen in de zorg. Als manager van de AVL Academie bij het Antoni van Leeuwenhoek en als onderzoeker op het gebied van generaties en leren, heeft ze een unieke positie om zowel theorie als praktijk te combineren. Miriam is de auteur van het ‘Groot Werkvormenboek voor de Zorg’, dat in 2021 werd genomineerd voor het Beste Managementboek van het jaar, en staat bekend om haar innovatieve werkvormen die leren leuker en effectiever maken. Wekelijks deelt ze op haar populaire Instagrampagina de Leerpoli inspirerende werkvormen die zorgprofessionals direct kunnen toepassen.

Met haar uitgebreide ervaring in zowel de zorg als het onderwijs, biedt Miriam Boer lezingen die niet alleen theoretisch onderbouwd zijn, maar ook rijk aan praktische tips en tools die deelnemers direct kunnen implementeren. Ze is een expert in het verbinden van verschillende generaties op de werkvloer en het bevorderen van effectief werkplekleren. Haar lezingen zijn een combinatie van enthousiasme, expertise en creativiteit, waardoor ze erin slaagt om complexe thema’s op een toegankelijke en inspirerende manier over te brengen. Of het nu gaat om strategisch opleiden, docentprofessionalisering of onboarding in de zorg, Miriam biedt inzichten die zorgorganisaties helpen om hun doelen te bereiken en tegelijkertijd een stimulerende leeromgeving te creëren voor hun medewerkers.

Boek nu een energieke en innovatieve lezing van Miriam Boer en breng leren in uw zorgorganisatie naar een hoger niveau.

Bekijk de lezingen van Miriam Boer
Lezing van spreker Miriam Boer

Zo maak je de zorg Gen Z proof

Bijna de helft van de jonge professionals verlaat de zorg binnen twee jaar, wat de sector met grote uitdagingen confronteert. In deze inspirerende lezing geeft Miriam Boer inzicht in wat Generatie Z nodig heeft om niet alleen in de zorg te blijven, maar ook om optimaal te presteren. Ze laat zien hoe kleine aanpassingen in de dagelijkse werkpraktijk kunnen leiden tot grotere leeropbrengsten en een hogere betrokkenheid. Met direct toepasbare tips en strategieën transformeer je werkmomenten in waardevolle leermomenten, waardoor de zorg aantrekkelijker wordt voor de nieuwe generatie.

Lezing van spreker Miriam Boer

Verschillende lezingen van Miriam Boer over het onderwijs

Miriam Boer biedt een reeks diepgaande lezingen die zich richten op cruciale aspecten van zorgonderwijs en professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om werkplekleren, docentprofessionalisering, strategisch opleiden of het effectief begeleiden van Generatie Y en Z, elke sessie biedt concrete strategieën en vernieuwende inzichten die direct toepasbaar zijn in de zorgpraktijk. Ze benadrukt de noodzaak van toekomstbestendig onderwijs en helpt organisaties zich voor te bereiden op de opkomst van nieuwe vaardigheden en technologieën.

Lezing van spreker Miriam Boer

Didactiek

Didactiek is de kunst en wetenschap van lesgeven, en in deze lezing neemt Miriam Boer je mee in de kernprincipes en nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Ze biedt een frisse blik op hoe kennis en vaardigheden op de meest effectieve manier kunnen worden overgedragen, specifiek afgestemd op de zorgsector. Of je nu een ervaren opleider bent of net begint, Miriam’s inzichten helpen je om lesmethoden te verbeteren en de impact van je onderwijs te vergroten.

Lezing van spreker Miriam Boer

Verbinden van generaties

In een zorgomgeving waarin verschillende generaties zij aan zij werken, is het cruciaal om de unieke krachten en valkuilen van elke generatie te begrijpen. In deze lezing verkent Miriam Boer hoe je een brug kunt slaan tussen de verschillende generaties op de werkvloer. Ze deelt praktische tips en strategieën om het beste uit alle generaties te halen, waardoor samenwerking en kennisoverdracht worden bevorderd. Deze lezing helpt organisaties om een harmonieuze en productieve werkomgeving te creëren, waarin de ervaring van oudere generaties wordt gecombineerd met de frisse ideeën van de jongere generaties.

Lezing van spreker Miriam Boer

Onboarding en inwerken in de zorg

Met een hoog verloop onder nieuwe medewerkers in de zorg is effectief onboarden en inwerken cruciaal. Miriam Boer laat in deze lezing zien hoe organisaties hun onboardingprocessen kunnen optimaliseren om nieuwe medewerkers beter te behouden en sneller productief te maken. Ze biedt inzicht in kosteneffectieve methoden die niet alleen de retentie verbeteren, maar ook bijdragen aan een meer betrokken en gemotiveerd team. Door te investeren in een strategische aanpak voor onboarding, kunnen zorgorganisaties niet alleen kosten besparen, maar ook de kwaliteit van zorg aanzienlijk verbeteren.

Het Groot Werkvormenboek voor de Zorg - Meer rendement uit leer-, overdrachts- en andere werkmomenten

Werkvormen leiden tot het effectiever opleiden van zorgprofessionals én de lerende cultuur te creëren die het werk nu en in de toekomst vraagt. De 130 inspirerende werkvormen in dit boek ondersteunen professionals in de zorg om (leer)processen te versnellen.

Hoe blijven zorgprofessionals geïnspireerd? Hoe halen ze het beste uit zichzelf? Hoe leid je op als tijd en capaciteit voortdurend onder druk staan? Werkvormen ondersteunen hierin. Ze maken momenten van kennisoverdracht, samenwerken en ontwikkeling leuker en efficiënter.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Miriam Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Miriam Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen